28 Ekim 2014 Salı

7 Hafta 4 Gün / İlk Kalp Atışı Sesi

Bu gün bebişimizin ilk kalp atışlarını dinledik. Allahım nasıl değişik bir duygu. Kendisi henüz 1,2 cm boyunda :) kan tahlillerim de yapıldı, her şey normal görünüyor. Bir sonraki kontrol 1 ay sonra.



Kontrole Fethiye ye gittik. 2 seçeneğimiz var zaten, ya Antalya merkez ( Kaş a 220 km) ya da Fethiye ( Kaş a 110 km). hazır ortaam da gidiyorken atladık arabaya. Fethiye ye alışveriş merkezi açıldı. Bebek mağazalarına daldık tabi. İlk alışverişimi yaptım. 3lü ağız silme mendili ve 5li ağız silme mendili :) 5li mendilin içine, bebek pudrasından yapılma kokulu taş koymuşlar. Allahım nasıl güzel kokuyor. Sırf kokusu yüzünden aldık valla.


Donra da kozmetik malzemeleri satan bir dükkana daldık. Ordan da Amerikadan ithal, bebek yağı ve bebek losyonu aldım. Kendime mi bebeğe mi aldım tartışılır. Mis gibi pudra kokuyor. Losyonu hemen kullandım zaten :)


Bendeki değişikliklere gelince .... Göğüslerimde aşırı hassasiyet var. Resmen şiştiler ! Ve yatarken acıyorlar.... Onun dışında sabahları bulantı oluyor ama kusma yok.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder